.

Red Promote Oy ......... Ritva Parikka, tapahtumajärjestäjä

Voin kokemuksesta lämpimästi suositella Mr C:tä yritystilaisuuksiin. Pojat ovat miellyttäviä ja osaavat käyttäytyä tilaisuuden hengen mukaisesti. He soittavat ja laulavat ammattitaidolla ja heidän esiintymisessään on nuorten muusikoiden aitoa ”himoa” musiikkiin ja ammattiinsa. Leipääntymisen tunnetta ei ole näköpiirissä. Repertuaari on valtava – ohjelmistoa löytyy jokaiseen makuun. He osaavat ottaa yleisönsä ja saavat kaikki tanssimaan – rockia tanssitaan sellaisissakin tilaisuuksissa, joissa odottaisi hieman rauhallisempaa menoa. He osaavat viihdyttää vieraita ja saavat tunnelman kohoamaan.

 

Varuboden Areena, Kirkkonummi ......... Camilla Nilsson

Mr C on esiintynyt meillä useammassa tilaisuudessa, niin julkisissa kuin yksityistilaisuuksissa ja voin lämmöllä suositella yhtyettä. Todellista ammattitaitoa, laaja ja loistava ohjelmisto ja pojat ottavat yleisönsä upeasti loistavan laulajansa johdolla.

 

Yksityisiä tilaajia

Siis olette kertakaikkiaan mieletön bändi!!! Meidän häissä oli kyllä muutenkin hyvä fiilis ja meininki, mutta te teitte illasta lähes täydellisen, kiitos! Voimme suositella teitä lämpimästi, samaa mieltä olivat kaikki vieraatkin! (J. & P. Lepistö)

Kiitos. Bileet olivat mahtavat. Ja kaikki kehuivat bändiä... (K. Saukkonen)

Kiitokset esiintymisestänne! Meille jäi teistä hyvä kuva ja keikastanne hyvä mieli. (A. & S. Koskinen)

Hei! Kiitos keikasta, oli tosi hyvä setti! Vieraat olivat tyytyväisiä ja jammasivat jalat väsyneiksi! Kiitos!! (E. Lehto)
..