.Mr C on yksi Suomen eniten keikkailevia bändejä. Perustimme bändin vuonna 2000, ja tähän päivään mennessä keikkoja on kertynyt yli 1500, Suomen suurimpien yritysten juhlista intiimeihin yksityistilaisuuksiin. Olemme soittaneet Hartwall-areenan isolla lavalla, pihajuhlissa, ranskalaisen kreivin linnassa ja Suomen klubeilla. Kokemusta on siis kertynyt paljon ja osaamme valita ohjelmiston, joka sopii juuri sinun juhlaasi.

Mr C on myös säestänyt Suomen eturivin artisteja kuten Michael Monroe, Elastinen, Laura Närhi, Paula Koivuniemi, Sani, Timo Kotipelto, Mikko Leppilampi, Pete Parkkonen jne.

Bändin idea on alusta asti ollut soittaa maailman parhaita kappaleita niin kuin ne olisivat omia. Satojen biisien ohjelmistosta löytyy Frank Sinatra, Beatles, Sting/Police, Queen, Offspring, Madonna, kotimaisia ja kansainvälisiä ikivihreitä sekä päivän hittejä. Konsepti on toiminut ja bändi keik­kailee yhä jatkuvasti. Solistimme ovat tulleet tunnetuiksi mm. Voice of Finland ja UMK -laulukilpailuista sekä Queen-musikaalista The Show Must Go On.
 

kimmoharma

.VIERASKIRJA

..